+10 344 123 64 77

17 Nisan 2015 Cuma

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda kendi kodladığımız bi programı tanıtacağım.

Programın adı ConvertING. Bu program sayesinde her türlü dosya'yı istediğiniz formata çevirebilirsiniz. Bütün video - resim türlerini destekler. Ayrıca diğer bütün türleride aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Programdan Görserller :





Tamindir Tanıtımı :

ConvertING, sade ve basit tasarımı ile dönüştürme işlemi yapmak isteyene fakat bilgisayar bilgisi çok fazla olmayan kullanıcılar için en ideal resim ve video formatı dönüştürme programı diyebilirim.

En popüler resim ve video formatları dahil olmak üzere toplamda 26 video ve 11 resim formatını dönüştürebilen program sayesinde dönüştürme işlemlerinizi hem hızlı hem de kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Programı ücretsiz olarak indirip kurulumunu gerçekleştirdikten sonra giriş yaptığınızda karşınıza gelecek olan ekranda resimmi yoksa videomu dönüştürmek istediğiniz soruluyor. Buradan hemen istediğiniz işlemi seçerek daha sonraki ekran üzerinde dönüştürmek istediğiniz dosyayı seçmeniz ve hangi formata dönüşmesini istediğinizi seçerek işlemi başlatabilirsiniz.

Format dönüştürme programları genelde detaylı ve geniş kapsamlı olduğundan karmaşık bir kullanıma sahip. Kolay kullanımı sayesinde rakiplerinden bir adım öne çıkan ConvertING'i tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder