+10 344 123 64 77

17 Nisan 2015 Cuma

Minecraft Tanıtımı



Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere dünyaca ünlü oyun olan Minecraft'ı tanıtacağız.

Minecraft, kısa zaman içerisinde dünya üzerinde yüksek indirme sayılarını yakalamayı başaran en popüler strateji oyunlarından biri ve gün geçtikçe sahip olduğu oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Blok kırma, yerleştirme ve hayatta kalma temelli bir oyun olan Minecraft'ı bu kadar popüler yapan en büyük özelliklerinin başındaysa oyuncuların sahip oldukları hayal gücünü sınırsız şekilde kullanabiliyor olmaları yatıyor.

Oyunun başlarında kırarak toplayacağınız bloklar yardımıyla gece ortaya çıkan yaratıklara karşı sığınmak için inşaa edeceğiniz küçük barınaklar sonrasında yavaş yavaş kendinizi geliştirmeye başlayarak farklı eşyalar ve araçlar üretebilmeye başlayacaksınız. Bir yerden sonra tek başınıza veya arkadaşlarınız yardımıyla kimsenin aklına gelmeyecek, hayalini dahi kuramayacağı yapılar veya mekanlar oluşturabileceksiniz.

Yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabileceğiniz bir oyun olan Minecraft'ın büyülü dünyası, dünya üzerinde birçok oyuncuyu etkilediği gibi sizleri de etkilemeyi başarabilir. Diğer oyuncular tarafından yapılan şeyleri gördükten sonra, ben daha iyisini yapabilirim diyerek başlayacağınız oyunda çılgınca projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.

Ayrıca oyunun en eğlenceli kısımlarından birisi de karanlığın basmasıyla birlikte ortaya çıkan ve sizi avlamaya çalışan gizemli yaratıklar. Bu nedenle sabahın ilk ışıklarını görebilmek istiyorsanız yapmanız gereken ya bu yaratıklara karşı savaşmak ya da inşaa etmiş olduğunuz evinizde geceyi geçirerek sabah olmasını beklemek.

Minecraft arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz farklı ve sıradışı bir oyun arıyorsanız üretimin ve eğlencenin iç içe olduğu Minecraft'ı mutlaka denemenizi öneririm.


0 yorum:

Yorum Gönder